За мен Иван Стамов

За мен Иван Стамов

За мен Иван Стамов

За мен Иван Стамов – Казвам се Иван Стамов и съм сертифициран професионалист в Европа с дипломи от EREPS (EHFA) – Европа и REPS – UK.  

Този спорт и най-вече начин на живот ме завладя през далечната 2002 година. За разлика от масата спортуващи за мен бе важно, не само изграждането на едно красиво и симетрично тяло, но и получаване на повече знания как да става това.

Непрестанната ми жажда за развитие успя да ме доведе до позиции на главен консултант към редица фирми за внос, дистрибуция и износ на хранителни добавки. Също така търсен спортен консултант, както в България така и в цяла Европа. Заемал съм позиция на главаен консултант в най-старият магазин за хранителни добавки в света, намиращ се в град Единбург – Великобритания.

С течение на годините съм разработил много мои различни методики на трениране и хранене, които се разграничават с останалите познати. Точно заради това мога да Ви предложа нещо, ново, индивидуално и различно.

Опитът ми и като състезател в три коренно различни спорта (Карате, Плуване и Бодибилдинг), спомогна да придобия неоходимите ми знания за различен тип тренировъчни методи. Това доведе до възможността да избера всичко най-добро от тях и да създам наистина работещи методи.

Едно от най-важните неща за мен е това да мога да помагам на хората да постигат своите цели и мечти. Да бъда мотивация за тях и ментор в тяхната промяна към по-добър начин на живот.

Чрез създаването на този сайт, правя достъпни знанията ми свързани със спорта. Тук се включват познанията ми върху същтността на хранителните добавки и тяхното правилно суплиментиране. Не на последно място предоставянето на висококачествени хранителни добавки на добри цени.