bg Bulgarian
sq Albanianhy Armenianaz Azerbaijanibe Belarusianbs Bosnianbg Bulgarianhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englishfr Frenchka Georgiande Germanel Greekhu Hungarianis Icelandicga Irishit Italianja Japaneselv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishno Norwegianpt Portuguesero Romanianru Russiangd Scottish Gaelicsr Serbiansk Slovaksl Slovenianes Spanishsv Swedishtr Turkish
За мен Иван Стамов

За мен Иван Стамов

За мен Иван Стамов

За мен Иван Стамов – Казвам се Иван Стамов и съм сертифициран професионалист в Европа с дипломи от EREPS (EHFA) – Европа и REPS – UK.  

Този спорт и най-вече начин на живот ме завладя през далечната 2002 година. За разлика от масата спортуващи за мен бе важно, не само изграждането на едно красиво и симетрично тяло, но и получаване на повече знания как да става това.

Непрестанната ми жажда за развитие успя да ме доведе до позиции на главен консултант към редица фирми за внос, дистрибуция и износ на хранителни добавки. Също така търсен спортен консултант, както в България така и в цяла Европа. Заемал съм позиция на главаен консултант в най-старият магазин за хранителни добавки в света, намиращ се в град Единбург – Великобритания.

С течение на годините съм разработил много мои различни методики на трениране и хранене, които се разграничават с останалите познати. Точно заради това мога да Ви предложа нещо, ново, индивидуално и различно.

Опитът ми и като състезател в три коренно различни спорта (Карате, Плуване и Бодибилдинг), спомогна да придобия неоходимите ми знания за различен тип тренировъчни методи. Това доведе до възможността да избера всичко най-добро от тях и да създам наистина работещи методи.

Едно от най-важните неща за мен е това да мога да помагам на хората да постигат своите цели и мечти. Да бъда мотивация за тях и ментор в тяхната промяна към по-добър начин на живот.

Чрез създаването на този сайт, правя достъпни знанията ми свързани със спорта. Тук се включват познанията ми върху същтността на хранителните добавки и тяхното правилно суплиментиране. Не на последно място предоставянето на висококачествени хранителни добавки на добри цени.